Searching for Daylight

Bij VELUX stoppen we nooit met zoeken naar daglicht. Samen met deze vooraanstaande architecten en ontwerpers heten we u welkom op onze zoektocht - en nodigen u uit om deel te nemen aan onze internationale virtuele conferentie, om te bespreken hoe we samen kunnen bouwen aan een betere toekomst voor mens en planeet.

Aflevering: De herontdekking

Louis Becker, Henning Larsen

Kunt u met één simpele aanpassing historische gebouwen nieuw leven inblazen? Louis Becker, Global Design Principle bij Henning Larsen, een Deense studio met een grote achtergrond op het gebied van daglicht, weet dat het kan. Zijn uitbreiding van een van Kopenhagen's meest gerenommeerde kunstmusea kwam allemaal neer op één ding.

Aflevering: De gezonde woning en leefomgeving

Harwil de Jonge, Heijmans Real Estate

We brengen 90% van onze tijd binnenshuis door. Dat is een van de redenen waarom Harwil de Jonge, directeur van Heijmans Vastgoed, woningen bouwt zoals ONE, een betaalbaar tiny house, die niet alleen gezond zijn om in te wonen, maar die bewoners uitnodigen om weer buiten op ontdekkingstocht te gaan.

Aflevering: Sustainability

Lasse Lind, 3XN

Als architect is Lasse Lind, GXN, voortdurend op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen waarmee de bouwsector vandaag wordt geconfronteerd. Gedragsontwerp en circulaire duurzaamheid leidden tot The Green Solution House: een gebouw dat de natuur nabootst om duurzaamheid onderdeel te maken van de architecturale ervaring.

Aflevering: Innovatie

Stifter + Bachmann

De zoektocht naar daglicht bereikt ongekende hoogten in de Italiaanse Alpen waar Helmut Stifter en Angelika Bachmann een unieke berghut hebben gebouwd met een uitzicht dat de wandeltocht ernaartoe meer dan de moeite waard maakt. Hier overbrugt daglicht het hiaat tussen complexiteit en eenvoud, tussen natuur en ontwerp. Bekijk het resultaat en ontmoet de architecten tijdens onze digitale meeting in november.

Aflevering: Vernieuwing

Effekt

De zoektocht naar daglicht gaat verder met EFFEKT architecten Sinus Lynge en Kasper Benjamin Reimer. Hun nieuwste project Ego to Eco, dat dit jaar op de Biënnale van Venetië te zien was, is een levende 'groeitafel' die suggereert hoe mensen en de planeet met elkaar verbonden kunnen worden door gebouwen die beide ten goede komen.

Laten we bouwen voor het leven

Ontmoet onze grote sprekers: Lasse Lind, Harwil de Jonge en Louis Becker. Op de “Build for Life” -conferentie van 2021 zullen we bespreken hoe we gezondere gebouwen kunnen bouwen voor onszelf en onze planeet.

Ontwerp en valideer uw daglicht ideeën

Voorspel en leg de hoeveelheid beschikbare daglicht vast in een ruimte in de ontwerpfase met de Daylight Visualizer, een professionele simulatietool.

Breng meer daglicht in uw ontwerp

VELUX daglicht oplossingen

Op zoek naar meer daglicht mogelijkheden? Vind hier alle tools en inspiratie die u nodig hebt om uw volgende project van meer daglicht te voorzien.

Neem contact op met VELUX

Als u meer wilt weten over de producten en diensten van VELUX of technische ondersteuning nodig heeft, staan onze lokale Project Support-teams klaar om u te helpen.